Als mercats de les Planes i Centre de Sant Joan Despí s’hi instal·larà una cuina per preparar in situ plats nadalencs i de baix cost. L’objectiu és donar a conéixer la varietat dels productes de qualitat que la ciutadania pot trobar en aquests equipaments

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]uina en directe. Així s’ha batejat una nova activitat per promocionar el comerç de proximitat i de qualitat que es pot trobar als mercats municipals aquestes festes nadalenques.

Així, els dies 15, 18 i 22 de desembre s’hi instal·larà una cuina als mercats i es preparà, en directe, dos plats i unes postres de baix cost que ens ajudaran a preparar els menús nadalencs.

Tots els ingredients que s’utilizin es podran trobar al mercat. Al mercat del Centre es farà demà (12h) i el 18 de desembre (18h), i al de les Planes el 22 de desembre a les 12h (la primera sessió, l’11 de desembre es va fer en aquest equipament).

Més accions per promoure el comerç local

Aquesta, però, no serà l’única acció que es porti a terme als mercats municipals i als comerços locals per incentivar les compres durant les festes de Nadal. D’una banda, el lema de la campanya institucional, Comerç de Sant Joan Despí, els millors ingredients. Compra amb el cor, aposta per promoure les compres a la ciutat, tot destacant la qualitat i varietat del comerç de proximitat. Aquesta imatge es pot veure en diferents suports publicitaris al carrer i a les botigues ja que s’incorpora als adhesius dels embolcalls i en cartells als aparadors.

A més, l’Associació de Comerciants Activa Despí ofereix a la clientela dels comerços associats butlletes rasca-rasca amb premis directes com vals de 100 euros, 80 premis botiga i més de 1.500 obsequis. La campanya es farà fins al 6 de gener. Per la seva banda, els mercats municipals faran diverses promocions: al del Centre, per les compres realitzades fins al 21 de desembre, es regalaran participacions de la loteria de Nadal, fins al dia 22 es podrà participar en el sorteig d’una cistella valorada en 600 euros, i el 4 de gener es farà un sorteig de joguines, mentre que al de les Planes, els clients que facin compres durant el desembre optaran al sorteig d’un televisor, sis cafeteres de càpsules, una olla a pressió i dues arrosseres.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here