El proper dimarts 18 de desembre, de 9.00 a 17:00 hores, a la Delegació de la Cambra de Comerç al Baix Llobregat, a Sant Feliu, tindrà lloc aquest curs de formació adreçat a empresaris de pimes i personal dels departaments d’exportació i econòmic/financers que es relacionen amb aquest tipus d’operacions de comerç exterior

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a globalització dels mercats i el progrés en el camp de les noves tecnologies fan que les empreses comercialitzadores ampliïn els seus negocis més enllà del mercat propi. Cada vegada és més freqüent que aquestes empreses adquireixin productes en un mercat exterior i els situïn en un altre. Això són les denominades operacions triangulars.

La complexitat operativa i  comercial fa que aquestes  empreses tinguin la necessitat de  dominar aspectes tan dispars com la  documentació comercial, mitjans de pagament internacional i fiscalitats diverses amb l’objectiu de minimitzar els  riscos comercials i maximitzar els beneficis d’aquest tipus d’operacions.

El programa es desenvoluparà amb una metodologia pràctica, alternant-se l’exposició conceptual amb la resolució de casos pràctics i simulacions i la dinàmica de grup. El curs té un preu de 185€ i es bonificable per les empreses. Així mateix,  té un descompte del 10% per als socis del  Club Cambra.

Podeu descarregar-vos el programa previst en el següent enllaç: http://bit.ly/UC9yL6

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here