Aena anuncia la licitació en les properes setmanes d’un camp de golf davant la platja del Prat i per al primer trimestre del 2013, la del projecte d’un club de platja anomenat “Beach Club”; amb l’objectiu de donar un valor afegit a l’Aeroport de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a T2 de l’aeroport del Prat ha engegat el procés d’ampliació i millora dels seus espais comercials. Dels 5.000 metres quadrats actuals, l’antiga terminal passarà a tenir-ne 9.000. L’actuació, que comptarà amb una inversió de 500.000 euros per part d’Aena i uns 3.000 euros per metre quadrat per part dels promotors privats, es durà a terme de forma progressiva durant tot el 2013.

Dijous es va inaugurar l’ampliació del primer dels prop de quaranta locals que acabaran tenint les instal·lacions. El pla desenvolupat per Aena preveu gairebé duplicar l’actual oferta comercial i de serveis per dimensionar la terminal a l’actual volum de passatgers, que aquest any arribarà als 10 milions d’usuaris.

Segons va explicar la directora comercial del Prat, Maribel Pardo, la remodelació comercial de la T2 es basarà en el model de botiga “passant”, és a dir, que les botigues estaran situades en el camí cap a les portes d’embarcament per on passen els passatgers. “Hem detectat un increment de passatgers des de fa un temps i estem començant a adaptar-nos a aquesta situació”, va afegir.

Els locals comercials i de restauració de la T2 s’han quedat petits davant l’actual moviment de passatgers. La que abans de l’ampliació del Prat era la única terminal del Prat, tenia fins ara botigues tancades perquè l’espai comercial estava adequat a la punta de passatgers que venia registrant fins ara. També alguns dels locals comercials disponibles s’havien tancat.

El pla contempla també ampliar l’actual zona per a vols internacionals i intercontinentals així com els punts de filtre i control de passatgers per oferir un pas més àgil i ampli als passatgers estrangers que arriben a la T2.

Aena licitarà el projecte “Beach Club” a principis d’any

Fonts d’Aena han anunciat que en les properes setmanes trauran a licitació el projecte del camp de golf davant la platja del Prat. Unes instal·lacions actualment en desús i propietat d’Aena que l’ens aeroportuari té previst explotar per donar un valor afegit a l’Aeroport de Barcelona.

En aquest mateix sentit, s’ha planificat també el projecte del club de platja, anomenat “Beach Club”, que Aena també ha planificat en els terrenys de l’entorn de les pistes i les terminals de l’aeroport. En aquest cas, el projecte que s’executarà per separat al del camp de golf, Aena preveu treure’l a concurs públic durant el primer trimestre del 2013. L’objectiu, han explicat fonts de l’Aeroport, és que una part d’aquests projectes pugui entrar en funcionament entre l’estiu i finals de l’any que ve.

Els dos projectes compten amb el suport de l’Ajuntament del Prat que ha aprovat plans especials per al seu desenvolupament. Les instal·lacions seran annexes a l’Aeroport de Barcelona i hi podran accedir tant els usuaris de les terminals com pel públic en general.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here