Hi ha diverses categories -de 1500m a 8000m- que iniciaran les seves curses entre les 10 i les 12h d’avui, al voltant del Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat. La més multitudinària és la Open Popular, que començarà a les 12h

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap] l Parc Sanitari Sant Joan de Déu i el Club Atletisme Sant Boi, amb l’autorització del Consell Comarcal del Baix Llobregat, organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat el 7è Cros Solidari per la Salut Mental que es celebrarà durant el dia d’avui, al Parc Metropolità de La Muntanyeta de Sant Boi.

El cronometratge d’aquestes curses es farà mitjançant un dorsal xip, el qual es recollirà el mateix dia del Cros (com a mínim 45 minuts abans de l’inici de cada cursa). Així mateix, els/les atletes participants, en recollir el dorsal podran fer una donació solidària mínima d’1€, la qual anirà destinada a l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Totes les persones participants tindran una bossa d’obsequis i avituallament:

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here