L’Associació de Botiguers de Sant Esteve, amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori sesrovirenc, distribuiran gratuïtament 3.000 bosses reutilitzables

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]J[/dropcap]a ha començat la campanya “Fem Poble! Comerç de confiança”, una iniciativa que vol reduir el nombre de bosses de plàstic i fomentar l’ús de les bosses reutilitzables. S’han començat a repartir gratuïtament 3.000 bosses de roba resistent, en una iniciativa conjunta de l’Associació de Botiguers i de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Esteve.

Aquesta campanya de sensibilització coincideix amb l’arribada de les festes nadalenques i les compres dels regals de Nadal. Per tal de reduir el nombre de bosses d’un sol ús, es distribuiran 3.000 bosses reutilitzables entre els clients de l’Associació de Botiguers de Sant Esteve. La bossa se’ls lliurarà gratuïtament en el moment de realitzar al compra.

Presentació de la campanya

La campanya va ser presentada el passat dia 15 de desembre, en el marc de la 1a Fira de Nadal que va reunir prop de 50 parades de tot tipus a la plaça Xic Mateu i els carrers Serafí Julià i Sant Joan. La 1a Fira de Nadal, va registrar una gran afluència de visitants durant tota la jornada i va comptar amb una cinquantena de parades, tant de comerços, particulars, com d’entitats.

A més d’aquesta campanya, l’Associació de Botiguers també organitza dues activitats per fomentar l’activitat comercial durant les dates nadalenques. Així, els dies 20 i 21 de desembre, el Pare Noel recorrerà els carrers del poble i els comerços associats. A més, el 22 de desembre, hi haurà un taller de globusflèxia a la plaça Xic Mateu, de les 11.00 a les 13.00 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here