Acte molt emotiu el que es va celebrar la setmana passada a l’Auditori de la Casa de Cultura d’Olesa per homenatjar els dos representants olesans que van participar als jocs paralímpics de Londres d’aquest passat estiu, practicant l’esport de la Boccia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l reconeixement a la brillant trajectòria i a l’esforç i constància que els ha permès tenir un palmarès envejable va ser el fil conductor durant tota l’hora que va durar l’acte.   El primer ha intervenir va ser el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olesa, Pere Oleart, que va destacar la llarga trajectòria esportiva dels dos olesans que els ha portat a participar en diverses edicions dels jocs paralímpics.

Tot i això, no només va voler quedar-se en l’aspecte esportiu, sinó també va destacar la lluita i la superació per aconseguir els objectius.

L’acte també va tenir la presència del president de la Federació Esportiva Catalana de Paralímpics Cerebrals, Carles Muñoz, que en un discurs molt emotiu va posar èmfasi a l’esforç realitzat per Pedro Cordero i Vero Pàmies.   Oriol Marcè, subdirector general d’activitats esportives de la Secretaria General de l’Eport de la Generalitat de Catalunya, que va excusar l’absència del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, va destacar els valors de l’esport que transmeten els dos olesans homenatjats en l’acte.

El gran protagonista del reconeixement, juntament amb Vero Pàmies, va ser el 4 vegades participant en uns jocs i dues vegades medalla de bronze en Boccia, Pedro Cordero, que va agrair a tots els presents l’esforç per haver organitzat l’acte. També, en el seu discurs, va destacar que no ha estat fàcil arribar fins on ho han fet i és que cal tenir en compte les dificultats existents per practicar un esport com la Boccia i la necessitat de suports econòmics per poder afrontar els desplaçaments per poder realitzar els entrenaments diaris al CAR de Sant Cugat.

L’acte el va tancar l’alcalde d’Olesa, Salvador Prat, que va recordar que tant Pedro Cordero com Vero Pàmies formen o han format part de la família de l’Ajuntament d’Olesa i, per tant, coneixen de primera ma l’esperit de superació i sacrifici que els acompanya en el seu dia a dia.

Un cop finalitzats els parlaments, se’ls va entregar una placa commemorativa de l’acte que certifica el reconeixement del poble d’Olesa als dos grans esportistes paralímipics olesans.

 

Foto titular: Pàgina web de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here