Amb l’objectiu d’oferir alternatives a la sortida de la crisi i a la creació de llocs de treball, el cap de setmana passat es va celebrar aquesta jornada sota el títol “Fem Cooperativa. Construïm solucions”, i a través d’una exposició i diverses xerrades va donar a conèixer què és el cooperativisme i les seves característiques; com muntar una cooperativa,i diverses experiències de cooperatives properes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a jornada, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i la cooperativa local Eines SCCL, es va iniciar divendres amb la inauguració de l’exposició “Construeix un món millor. Fes cooperativa”, que va comptar amb la presència del director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Guillem Perdrix; el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Jordi Milà; i l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez; i es va complementar amb diverses sessions informatives a càrrec de Sònia Fabra i una mostra-fira d’iniciatives cooperatives.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Jordi Milà: “Això no és més que el començament d’una aposta de l’Ajuntament pel món del cooperativisme perquè pretenem donar suport, promocionar i incentivar aquest tipus d’empresa,ja que pot ajudara molta gent a sortir de la crisi”.

D’altra banda, l’alcaldessa de Vallirana va deixar palès en el seu discurs que “la creació d’ocupació estable i de qualitat és una prioritat per a l’Ajuntament i és per això que creiem important fomentar el cooperativisme. A Vallirana tenim dues cooperatives, el taller d’Art i Eines, i ambdues són una mostra de l’èxit d’aquest tipus d’empresa.”

Finalment, tant organitzadors com assistents van valorar positivament la jornada, destacant-ne la participació i la utilitat de la formació donada. Amb el resultat d’aquesta jornada els tècnics de l’Ajuntament treballen per a futures activitats que s’hi relacionen.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here