Es va tractar de combois que provenien d’Àmsterdam, Arrecife (Las Palmas), Gran Canaria, Bilbao, Bolonya, Londres Standsted, Paris Orly i Arlanda (Suècia)

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a boira que hi havia ahir al vespre a l’aerport del Prat va obligar a desviar nou vols que havien d’aterrar-hi, segons van informar fonts d’AENA.

Set d’ells van acabar aterrant a Girona i dos ho van fer a Palma de Mallorca. Es tracta de combois que provenien d’Àmsterdam, Arrecife (Las Palmas), Gran Canaria, Bilbao, Bolonya, Londres Standsted, Paris Orly i Arlanda (Suècia). Eren de les companyies Vueling, Transavia, Ryanair i Air Nostrum.

Els desviaments es van produïr a partir de les set de la tarda, si bé des d’aquesta hora altres vols van entrar i sortir de l’aeroport. Això sí, la manca de visibilitat provoca retards perquè l’aeroport procura que surtin més espaiats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here