A principis de 2013 entraran en funcionament el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader i el nou Centre Cultural Sant Ildefons

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]er tal que tothom pugui coneixer els nous equipaments municipals de la ciutat, que entraran en funcionament a principis d’any, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha programat una jornada de portes obertes per al cap de setmana del 12 i 13 de gener.

A més de visitar les noves instal·lacions municipals, també s’han programat activitats d’animació i tallers infantils i espectacles de recitació de contes, que es faran al Centre Cultural Sant Ildefons, i classes dirigides d’aerobic i spinning, que es faran al Complex Esportiu Can Mercader.

El Centre Cultural Sant Ildefons està ubicat entre el carrer Almogàvers i l’Avinguda Salvador Allende, mentre que el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader ha substituït l’antiga piscina dins del Parc de Can Mercader.

Amb aquests nous espais, Cornellà comptarà amb 83 equipaments, dels quals més de la meitat són de nova creació o s’han remodelat íntegrament en els darrers anys, establint una xarxa d’equipaments públics moderns i funcionals, adaptats als usos de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here