És una iniciativa de l’Associació de Pessebristes d’Olesa de Montserrat per fer més atractiva aquesta ruta per pessebres ubicats en equipaments públics i cases particulars

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Ruta de Pessebres d’Olesa de Montserrat ha esdevevingut en els últims anys una de les activitats més rellevants de la programació nadalenca del municipi. Cada cop hi ha mes persones, tant de dins com de fora de la localitat, que participen en aquesta visita per diferents equipaments públics i cases particulars de la població per veure els pessebres que allí s’hi exposen.

És per això que enguany els organitzadors han decidit incorporar un nou element a aquesta original ruta: una visita guiada, una iniciativa que esperen es pugui consolidar de cara a properes edicions.

La ruta guiada es portarà a terme demà diumenge 30 de desembre a les 12.00 hores i el dia 6 de gener també a les 12.00 hores.

El punt de trobada és la Casa de Cultura, des d’on es començarà la ruta pels 26 pessebres que hi ha exposats al municipi. En el decurs de la visita, s’explicaran els trets de cada pessebre: quines escultures es veuen, la seva antiguitat o el temps que fa que s’exposa aquest pessebre en concret. També s’explicaran alguns trets històrics i culturals de la població, concretament dels llocs per on passa la ruta.

Les visites guiades estan organitzades per l’Associació de Pessebristes i les explicacions van a càrrec de l’olesana Sílvia Tortosa. Donat que és la primera vegada que es porten a terme les visites guiades, l’organització ha deicidit que siguin gratuïtes, tot i que aquells qui ho vulguin podran fer aportacions voluntàries que aniran destinades a l’Associació de Pessebristes.

Foto: Pessebre al carrer Argelines | Ajuntament d’Olesa de Montserrat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here