El Govern aprova la pujada d’un 3,5% sobre els preus de la majoria dels peatges de la Generalitat per al 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Govern ha aprovat l’actualització de les tarifes dels peatges de les autopistes de titularitat de la Generalitat per a l’any 2013 i que entraran en vigor el proper 1 de gener.

Els preus s’incrementaran un 3,5%, el percentatge corresponent a la variació interanual de l’IPC del mes d’octubre.

Aquesta modificació s’aplicarà a tots els peatges de les autopistes de la Generalitat com són la C-32, C-33 i C-16, a excepció dels que s’han d’ajustar al que establia la licitació del contracte de gestió de Tabasa. Són els peatges dels Túnels de Vallvidrera a la C-16, que augmenten un 3,15% (90% de l’IPC), i el Túnel del Cadí i accessos també a la C-16, amb una reducció del 7,16% (-10% + increment 90% IPC).

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here