L’equip de govern (PSC) assegura que es va activar el protocol policial i de trànsit habitual d’un partit del RCD Espanyol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l grup municipal de CiU a Cornellà ha criticat el “caos” de trànsit que hi va haver ahir dimecres al municipi coincidint amb el partit de la selecció de Catalunya contra Nigèria.

Durant tota la tarda es van produir més d’un quilòmetre de cues als accessos des de la Ronda Litoral i també a l’entorn dels principals carrers de la ciutat.

Uns problemes, assegura CiU, que no s’han produït mai en cap partit important de l’Espanyol, per això demanarà explicacions al consistori en el proper Ple de gener. L’Ajuntament declina de moment fer cap declaració i només assegura que el protocol de vigilància i seguretat policial i de trànsit va ser l’habitual que es desplega per a un partit de l’Espanyol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here