Durant el mes de desembre es va realitzar a la Masia Molí de Can Batlle de Vallirana, una reunió de treball entre representants de les regidories de Cultura, Joventut i Esports de diferents localitats veïnes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa és la segona reunió que es fa a proposta de l’Ajuntament de Vallirana. La primera també va ser a la Masia, a l’octubre.

Inicialment es va convocar a les reunions a representants dels ajuntaments baixllobregatins de Corbera, La Palma, Cervelló, Molins de Rei, Palleja, Sant Vicenç dels Horts, i també d’alguns consistoris veïns de la comarca, com Subirats i Olesa de Bonesvalls. Aquesta llista es podria ampliar a d’altres municipis.

Els objectiu d’aquestes trobades és essencialment col·laborar entre els ajuntaments en 3 aspectes: promoció de les activitats de les entitats sense afany de lucre en altres municipis, promoció d’activitats i serveis organitzats pels ajuntaments i cessió entre els ajuntaments de materials diversos (cadires, taules, escenaris, carpes,…).

Està prevista una tercera reunió que en principi es farà durant el mes de febrer al Castell de Pallejà.

 

Foto titular: imatge propietat de l’Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here