El passat dissabte, 29 de desembre, l’entitat va fer 100 anys de vida. Els actes commemoratius es tancaran amb l’entrega de la medalla d’or de Sant Vicenç dels Horts en reconeixement a la seva trajectòria

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés d’un any d’actes commemoratius, el club tancarà la seva agenda de celebracions el proper 20 de gener, en el marc de la 29a Mostra Comercial i Agrícola de Sant Vicenç dels Horts que es durà a terme els propers dies 19 i 20 de gener. L’Ajuntament li lliurarà la medalla d’or en reconeixement a la seva trajectòria esportiva i social, com una de les entitats més emblemàtiques del municipi.

El lliurament de la medalla d’or es farà a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, amb la presència de totes les autoritats municipals encapçalades per l’alcalde, Oriol Junqueras. Serà el punt i final a un any marcat per les celebracions d’una entitat que entra a formar part del distingit grup de clubs centenaris.

Durant 2012, l’entitat ha organitzat diversos actes, com  una exposició de fotografies de tots els temps, una marató de ràdio a l’emissora municipal o la jornada festiva que es va organitzar el 8 d’abril, als camps de futbol municipals de La Guàrdia i la Barruana, amb espectacles, concerts, participació d’entitats i un partit de futbol entre els equips veterans vicentins i els veterans del RCD Espanyol. Per homenatjar aquesta fita històrica, el passat 10 d’abril es va celebrar a la Masia Can Comamala un acte commemoratiu.

El Sant Vicenç Atlètic Vicentí fou fundat pel Sr. Joan Juncadella als terrenys de Can Comamala l’any 1912. Aquell va ser l’inici d’un llarg camí per un club que avui compta amb 7 equips, tres dels quals de futbol femení.
Foto titular: Imatge propietat de la Federació Catalana de Futbol

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here