El Baix Llobregat rep pessics del 2n i 3r premi del sorteig de Reis

El Baix Llobregat rep pessics del 2n i 3r premi del sorteig de Reis

S’han venut a Sant Andreu de la Barca i Sant Feliu de Llobregat respectivament

Catalunya ha rebut pessics de tres dels dotze tercers premis del sorteig de Reis, dotats amb 14.00 euros la sèrie, celebrat aquest diumenge al migdia. Concretament al Baix Llobregat es tracta del 11182, del qual s’ha venut una sèrie a l’administració número 2 de Sant Feliu de Llobregat, situada al carrer Santa Creu de la localitat.

Aquests premis se sumen al segon premi del sorteig, el 46674, que ha caigut parcialment a Badalona, Sant Andreu de la Barca i Figueres. En principi, el segon premi del sorteig de Reis està valorat amb 1 MEUR la sèrie i cada dècim suposa un premi de 100.000 euros.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt