L’artista reflexiona en l’exposició sobre el paper de l’argila en el desenvolupament de les cultures

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap] partir de demà Can Castells Centre d’Art, a Sant Boi de Llobregat, presenta l’exposició “La dignitat de l’argila” de l’escultor i videoartista santboià, Manuel Morales.

A l’exposició l’argila esdevé l’eix de l’expresivitat de l’artista que li adjudica un paper cabdal en el desenvolupament de les diferents cultures del món. A més, Morales reivindica aquest material, utilitzat actualment en noves propostes d’arquitectura, i en fa una reflexió al voltant d’una vessant espiritual.

La instal·lació es pot veure des del dia 10 de gener fins al 23 de febrer. La inauguració oficial està prevista per al dijous dia 17, a les set del vespre.

La mostra ha estat precedida d’una altra de l’autor sobre l’evolució de l’estètica femenina que encara es pot veure a l’espai LaSaleta del mateix edifici, on l’artista reflexiona sobre matèria i espiritualitat: l’argila com a generadora de vida latent, la música com a lloc de l’ànima, o l’ànima com el lloc de la cançó, de la paraula poètica…

Manuel Morales és escultor, performer y videoartista, va ser membre de Club7difusió de la performance, com a documentalista, i director en la seva trajectòria final. És fundador del Festival Internacional de Performance de Barcelona (Ebent) i destaquen també els treballs que ha realitzat en el camp de la docència, com educador social en col·lectius d’exclusió social i en la infància.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here