Amparo Moreno, Antonio Díaz i Roger Reyes protagonitzaran l’espectacle, on també es presentarà el nou web de TeatreDespi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]issabte 12 de gener, a les 22 hores, el Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí acull la presentació de la programació de teatre i espectacles a la ciutat per al primer semestre de 2013.

El protagonisme serà per l’actuació humorística de l’actriu Amparo Moreno, la màgia d’Antonio Díaz i la música del tenor i cantant Roger Reyes.

L’espectacle és gratuït i per assistir cal recollir les invitacions al mateix Teatre Mercè Rodoreda.

En el mateix acte també es presentarà la nova pàgina web www.teatredespi.cat, que estarà online en breu, des d’on es podran adquirir les entrades on line per als espectacles, a més de tenir tota la informació de les representacions previstes a la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here