Aquest cap de setmana es reprenen els actes de commemoració de la fundació de l’Escola Municipal de Música d’Esplugues, que es van iniciar el passat mes de novembre amb un concert

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l dissabte 12 de gener a les 12.00 hores el Casal de Cultura Robert Brillas acollirà la inauguració de l’exposició fotogràfica “40 anys fent escola de música”.

Es tracta d’un recull en imatges de la història de l’Escola Municipal de Música d’Esplugues de Llobregat, que el passat mes de novembre va iniciar els actes de commemoració del seu 40è aniversari.

A més d’inaugurar l’exposició, també se celebrarà un concert de la banda jove i infantil de l’Escola.

L’exposició es podrà visitar fins al 24 de febrer a la Sala d’Exposició del Casal i tots els diumenges, a les 12.30 hores, hi haurà concerts on participaran músics i agrupacions musicals de l’Escola.

L’Escola Municipal de Música d’Esplugues va obrir les seves portes al Casal Robert Brillas el 6 de novembre de 1972 amb 60 alumnes. Aquesta fou la seva seu durant 10 anys, fins que al 1982 es va traslladar a Can Tinturé, i al 2001 a l’actual ubicació, l’Edifici Puig Coca.

En aquests 40 anys de trajectòria l’Escola Municipal de Música s’ha consolidat com un referent de l’educació musical a la ciutat, amb 450 alumnes (des dels 4 mesos en endavant, sense limitació d’edat) i una completa oferta d’estudis musicals.

Foto: Concert commemoratiu del 40è aniversari el novembre de 2012 | Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here