Abrera, seu de la fase prèvia del Campionat d’Espanya sub23 de futbol sala

Abrera, seu de la fase prèvia del Campionat d’Espanya sub23 de futbol sala

 al 13 de gener, Abrera acull la fase prèvia del Campionat d´Espanya de Seleccions Territorials sub23 femenines de futbol sala, que organitza la Federació Catalana de Futbol i la Real Federación Española de Fútbol

El Pavelló Municipal d’Esports acollirà aquests dies a tres seleccions: avui, dia 11, jugarà la selecció de València contra la de La Rioja; dissabte, serà el torn de la selecció de Catalunya contra l’equip que hagi perdut la primera ronda; i diumenge, Catalunya s’enfrontarà a l’equip guanyador del primer encontre.

Tots els partits se celebraran a les 12.00h del migdia i l’entrada és gratuïta. El primer de cada grup passarà a la final que es jugarà el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Segons l’organització, Abrera ha estat escollida com a seu d’aquesta fase prèvia del campionat junt amb ciutats com Cáceres i Alcorcón per la seva bona ubicació, pel bon estat de les seves instal•lacions esportives, i per la bona entesa que hi ha amb l’Ajuntament i l’entitat Futbol Sala Abrera.

Des de la Federació i el consistori abrerenc han destacat l’aposta que es fa per l’esport de base i el benefici que té per a la salud de les persones.

A l’acte de presentació, celebrat dijous al matí a l’Ajuntament d’Abrera, va assistir-hi el president del subcomitè del Campionat d’Espanya de les Seleccions Territorials de Futbol Sala, Gonzalo Azkárate; el president  de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; l’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler; el president del Futbol Sala Abrera, Oscar Morales; i el regidor d’Esports, Paco Sánchez.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt