al 13 de gener, Abrera acull la fase prèvia del Campionat d´Espanya de Seleccions Territorials sub23 femenines de futbol sala, que organitza la Federació Catalana de Futbol i la Real Federación Española de Fútbol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Pavelló Municipal d’Esports acollirà aquests dies a tres seleccions: avui, dia 11, jugarà la selecció de València contra la de La Rioja; dissabte, serà el torn de la selecció de Catalunya contra l’equip que hagi perdut la primera ronda; i diumenge, Catalunya s’enfrontarà a l’equip guanyador del primer encontre.

Tots els partits se celebraran a les 12.00h del migdia i l’entrada és gratuïta. El primer de cada grup passarà a la final que es jugarà el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Segons l’organització, Abrera ha estat escollida com a seu d’aquesta fase prèvia del campionat junt amb ciutats com Cáceres i Alcorcón per la seva bona ubicació, pel bon estat de les seves instal•lacions esportives, i per la bona entesa que hi ha amb l’Ajuntament i l’entitat Futbol Sala Abrera.

Des de la Federació i el consistori abrerenc han destacat l’aposta que es fa per l’esport de base i el benefici que té per a la salud de les persones.

A l’acte de presentació, celebrat dijous al matí a l’Ajuntament d’Abrera, va assistir-hi el president del subcomitè del Campionat d’Espanya de les Seleccions Territorials de Futbol Sala, Gonzalo Azkárate; el president  de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; l’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler; el president del Futbol Sala Abrera, Oscar Morales; i el regidor d’Esports, Paco Sánchez.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here