Nova edició del cens alternatiu d’ocells que es porta a terme, cada any, a aquelles zones del Delta del Llobregat que encara no compten amb una figura de protecció

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]É[/dropcap]s una bona ocasió per apropar-se al món dels ocells amb el guiatge d’experts ornitòlegs, o per aprofundir en l’aprenentatge en el cas de tenir uns certs coneixements.

S’anomena cens alternatiu, pels seus dos objectius principals: 1) Prospectar aquelles zones que no tenen cap figura de protecció, ja que el Consorci que gestiona les Reserves només censa els espais protegits (Cal Tet-Ca l’Arana, La Ricarda, Remolar-Filipines, La Murtra i les basses de Reguerons i Can Dimoni) i el riu Llobregat entre la desembocadura i Can Comas. 2) Donar a conèixer la biodiversitat del Delta del Llobregat i constatar que les zones no protegides són necessàries per la conservació de les espècies prioritàries (per la Directiva d’Aus de la UE).

Es centraran en el riu Llobregat entre El Prat i Molins de Rei, a les zones agrícoles de Can Dimoni, Reguerons i Can Trabal, pinedes de Gavà, litoral entre la Murtra i Castelldefels, etc.

Es celebrarà demà 12 de gener, de 9 a 17 h, al Delta del Llobregat; organitzat per SOS Delta del Llobregat i Depana. L’hora de trobada és a les 9h a l’Estació de Renfe del Prat. Es recomana portar prismàtics, calçat còmode i esmorzar.

L’organització sol·licita que les persones assistents confirmin la seva assistència i disponibibilitat de vehícle abans d’avui al migida, per poder organitzar els equips, a sos.deltallobregat@gmail.com, o als telèfons 639150757 o 663595437.

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web de S.O.S. Delta del Llobregat (Plataforma en Defensa del Delta del Llobregat)

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here