Demà es durà a terme una nova Jornada de Voluntariat Ambiental, dins del Projecte de Recuperació de les Dunes de Gavà.

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a tasca consistirà en l’eliminació de vegetació exòtica invasora, que amenaça a l’ecosistema propi de la zona, molt vulnerable.

A més dels membres de Les Agulles-Ecologistes en Acció, comptaran amb la participació de persones voluntàries que es vulguin implicar en la conservació de la natura.

El 2010, Ecologistes en Acció del Baix Llobregat-Garraf van dissenyar un projecte per a contribuir a la restauració ambiental de les dunes de Gavà, afectades per la presència de plantes exòtiques invasores.

Després de diversos mesos de converses, ni l’Ajuntament de Gavà ni l’Àrea Metropolitana de Barcelona no han volgut fer cap contribució específica per a recolzar el projecte, i Les Agulles van decidir dur a terme l’actuació igualment, comptant amb el treball voluntari i altruista de persones conscienciades amb la conservació de la natura.

Hora i lloc de trobada

Diumenge 12 de gener

10:30h Trobada de voluntaris ambientals i presentació de la jornada

11:00h Inici de l’acció

13:30h Fi de l’acció, avaluació i recollida de material

C. Tellinaires – Av. del Mar (escultura de la Vela), Gavà-Mar

El lloc és el que apareix a aquestes coordenades de Google Maps: 41.267271,2.019783. S’hi pot arribar amb el bus de Gavà (Gavabus Ga-1)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here