L’espluguenca Elisabet Abad, nomenada directora del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció

L’espluguenca Elisabet Abad, nomenada directora del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció

L’advocada baixllobregatina és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i compta amb el Certificat de suficiència investigadora

El Govern ha nomenat aquest dimarts Elisabet Abad i Giralt com a directora del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció. Nascuda a Esplugues de Llobregat l’any 1962, Abad és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i compta amb el Certificat de suficiència investigadora, corresponent a l’Àrea de Dret Administratiu i Processal de la Universitat de Barcelona.

Abad també té un Mestratge en Dret de Catalunya (UB, EPC i Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya) i és diplomada en Funció Gerencial a les Administracions Públiques (ESADE) i en Política i Govern (UPF-UAB-ESADE).

El Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) és l’empresa pública del Departament de Justícia que té com a objectiu fonamental la reinserció sociolaboral de les persones privades de llibertat, a través de la formació en oficis i el treball productiu.

El CIRE disposa de prop de 70 tallers distribuïts pel territori català, on empreses de tots els sectors encarreguen productes i serveis, contribuint així a la reinserció d’un col·lectiu en risc d’exclusió social, com és el penitenciari.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt