L’Splau! Cornellà obrirà 10 noves sales de cinema al 2013, convertint-se en el multisala més gran d’Espanya

L’Splau! Cornellà obrirà 10 noves sales de cinema al 2013, convertint-se en el multisala més gran d’Espanya

Els cinemes Full HD del centre comercial baixllobregatí, obriran a partir d’aquest estiu deu noves sales, amb una inversió de quatre milions d’euros, que sumades a les actuals faran un total de 28 sales, fet que el convertirà en el multisala més gran de l’estat

Segons van anunciar dimecres passat els responsables de l’establiment, les noves sales, cadascuna amb capacitat per a 50 espectadors, tindran una pantalla gegant lleugerament inclinada sobre el pati de butaques i permetran oferir tota la programació de pel·lícules de Barcelona en versió doblada, així com continguts alternatius com concerts, òperes clàssiques, futbol i curses.

El responsable dels cinemes Full HD, Pere Sallent, ha explicat que adquiriran un espai addicional al centre comercial Splau! en el que instal·laran deu noves sales “amb el que passarà a ser el multisala amb més sales d’Espanya”.

Segons Sallent, l’ampliació permetrà “donar cabuda a un nou tipus de cinema, molt més minoritari, i fer una continuïtat de pel·lícules molt més llarga, amb el que el multisala guanyarà qualitat a més de quantitat”.

Els cinemes Full HD de Cornellà van registrar 985.000 espectadors l’any 2012 sent l’exhibidor capdavanter a Catalunya i el primer multisales d’Espanya per ràtio d’ocupació per butaca.

 L’Splau acaba de fer una inversió de quinze milions d’euros en millores

L‘objectiu, segons l’empresa, ha estat el d’optimitzar la mobilitat al recinte i incrementar l’afluència de públic, que s’espera que arribi a nou milions de persones després de les obres.

El complex comercial Splau està ubicat entre els municipis de Cornellà de Llobregat i el Prat de Llobregat i aglutina més de 100 tendes, més de 20 cafeteries, bars i restaurants i uns multicines amb 18 sales, que la pròxima inversió de la companyia, convertirà en 28.

Comentaris (1)

  • Carles

    Totes les pelis de BCN en versió doblada?¿ i se sap si en alguna d’aquestes sales s’oferirà contingut en versió original? També haurien d’apostar per aquest contingut si com diu el director volen millorar en qualitat!
    Moltes gràcies i bona notícia!!

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt