AEBALL organitza una jornada informativa sobre les novetats fiscals que afecten a l’IVA

AEBALL organitza una jornada informativa sobre les novetats fiscals que afecten a l’IVA

Degut a les darreres importants novetats relacionades amb l’IVA i al gran número de consultes que ha rebut AEBALL al respecte, l’entitat ha considerat oportú organitzar una jornada oberta a tots els seus associats als efectes que per part d’experts es tractin les principals modificacions que afecten a l’esmentat impost

La sessió es celebrarà de la mà de Bufete Escura, col·laborador habitual d’AEBALL, un dels despatxos d’advocats amb més solera i prestigi a Barcelona amb una llarga tradició de servei en el món empresarial, que l’ha convertit en un dels bufets de referència.

A la sessió, que es celebrarà el proper 17 de gener a les instal·lacions d’AEBALL, es tractaran temes com les novetats tributàries introduïdes per la Llei 7/2012 de 29 d’octubre, el nou procediment de liquidació d’IVA en obres i construcció i les noves causes d’exclusió del règim d’estimació objectiva, a més de les darreres modificacions introduïdes per la llei de pressupostos.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt