Dissabte passat es va presentar a Vigo La Vuelta a España 2013, on es van donar a conèixer el recorregut de la prova ciclista i que Castelldefels serà per primera vegada fi d’etapa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper 6 de setembre, la 13a jornada començarà a la població de Valls i finalitzarà Castelldefels després d’un recorregut de 165 quilòmetres. El recorregut oficial de la 68a edició de la Vuelta a Espanya, que aquest dissabte s’ha presentat a Vigo i que es disputarà del 24 d’agost al 15 de setembre, amb sortida a Vilanova de Arousa i arribada a Madrid té com a novetat que Castelldefels serà fi d’etapa de la 13 ª jornada.

Durant l’etapa es recorrerà el port ciclista més emblemàtic del parc natural del Garraf, el Rat Penat, que ja va formar part del recorregut d’una etapa de la Vuelta de l’any 2010. L’etapa entre Valls i Castelldefels es perfila com una de les més imprevisibles, ja que el final és breu i extremadament intens.

L’organització i els equips ciclistes pernoctaran a Castelldefels per l’endemà continuar la cursa a Bagà. La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, Margaret Manzano, que va ser l’encarregada de representar Castelldefels en la Presentació de la Vuelta a España 2013 va declarar que “La Vuelta a Espanya permetrà que Castelldefels pugui ser coneguda per milions de persones gràcies a la retransmissió televisiva que emeten a centenars de països. És una oportunitat històrica per donar-nos a conèixer, i mostrar al món els atractius de la nostra ciutat. Arreu del món podran veure que Castelldefels uneix platja, muntanya, i hotels, comerços i restaurants de qualitat, i que és un lloc idoni per ser visitat. Havíem d’aprofitar aquesta oportunitat i ho hem aconseguit “.

Per l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes,”Castelldefels com a final d’etapa de la Vuelta és una notícia molt important per a la nostra ciutat. L’Ajuntament ha fet un treball discret en els últims mesos que finalment ha cristal·litzat amb la confirmació que els millors ciclistes del món vindran a Castelldefels.  A més, hem d’aclarir que la ciutat no ha hagut de pagar res per poder acollir l’arribada de la Vuelta a Espanya. Espero que tots sortim al carrer i puguem gaudir d’aquesta oportunitat històrica “.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Francisco Javier Amate va expressar que “aquesta notícia és la millor manera de començar l’any en què som Ciutat Europea de l’Esport i Ciutat Catalana del Bàsquet. El marcat caràcter esportiu de la nostra ciutat ha estat valorat per els organitzadors d’una prova tan important com la Vuelta, que han vist que les característiques de la nostra ciutat són les ideals per acollir un final d’etapa. Una fita esportiva més que hem d’afegir a les que viurem durant tot el 2013 a Castelldefels “.

En aquesta edició de la Vuelta a Espanya 2013 hi haurà només dues metes catalanes: Tarragona i Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here