A més, continua amb la quarta temporada d’òpera i ballet al cinema, amb la retransmissió demà de La Bohème de Puccini des de la Royal Opera House de Londres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]C[/dropcap]ineBaix fa un pas més per ampliar els continguts alternatius de la seva programació i inaugura aquest mes de gener el cicle “Rock’n’Cine”, un festival de rock’n’roll per primera vegada als cinemes amb qualitat d’imatge remasteritzada HD i so 5.1. envolvent.

El cicle comença el 25 de gener amb el mític concert de Jimi Hendrix a Woodstock l’any 1969 (Live at Woodstock’69), en la celebració del 70è aniversari del naixement d’aquest reconegut guitarrista.

Serà la primera vegada que es vegi aquest concert-documental a la gran pantalla, amb el metratge original de 16 mm restaurat digitalment. El concert està precedit del documental Woodstock, inclou material d’arxiu i entrevistes amb els membres de la seva banda, com Billy Cox i Mitch Mitchell, i el promotor de Woodstock, Michael Lang.

Jimi Hendrix va insistir a ser ell qui toqués l’últim en el festival. Les inclemències i els retards van forçar Hendrix a esperar-se fins a dilluns al matí per pujar a l’escenari, on va oferir una de les seves actuacions més cèlebres. El recital va durar dues hores, convertint-se en el concert més llarg de la seva història. Va tocar 18 cançons, totes gran clàssics, com “Voodoo child (slight return)”, “Fire”, “Purple haze”, la inoblidable interpretació de “Star spangled banner” i va acabar amb “Hey Joe”.

El cicle “Rock’n’Cine” a CineBaix continuarà amb tres concerts més: Led Zeppelin, amb Celebration Day London 2007; Queen, amb Live in Budapest’86 i The Doors, amb Live at The Bowl’68.

El preu de l’entrada anticipada és de 6€ i el dia del documental – concert, es podrà adquirir per 8€. El cicle “Rock’n’Cine” és una iniciativa de Versión Digital i el Circuit Català de Cinema Digital (CCCD).

Demà continua la IV temporada d’òpera i ballet al cinema

CineBaix continua apostant en la programació d’enguany per la retransmissió en directe d’òperes des d’escenaris de gran prestigi internacional. Així, demà dimarts 15 de gener a les 20.15 hores, acull la retransmissió en directe i en HD de La Bohème, de Giacomo Puccini, des de la Royal Opera House de Londres.

Les entrades anticipades tenen un preu de 13€, i d’11€ per als socis i sòcies de CineBaix. Les entrades a taquilla el mateix dia de l’òpera es podran adquirir per 16€; 14€ en el cas dels socis i sòcies de l’entitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here