CineBaix porta a la gran pantalla el concert de Jimi Hendrix a Woodstock en el cicle “Rock’n’Cine”

A més, continua amb la quarta temporada d’òpera i ballet al cinema, amb la retransmissió demà de La Bohème de Puccini des de la Royal Opera House de Londres

CineBaix fa un pas més per ampliar els continguts alternatius de la seva programació i inaugura aquest mes de gener el cicle “Rock’n’Cine”, un festival de rock’n’roll per primera vegada als cinemes amb qualitat d’imatge remasteritzada HD i so 5.1. envolvent.

El cicle comença el 25 de gener amb el mític concert de Jimi Hendrix a Woodstock l’any 1969 (Live at Woodstock’69), en la celebració del 70è aniversari del naixement d’aquest reconegut guitarrista.

Serà la primera vegada que es vegi aquest concert-documental a la gran pantalla, amb el metratge original de 16 mm restaurat digitalment. El concert està precedit del documental Woodstock, inclou material d’arxiu i entrevistes amb els membres de la seva banda, com Billy Cox i Mitch Mitchell, i el promotor de Woodstock, Michael Lang.

Jimi Hendrix va insistir a ser ell qui toqués l’últim en el festival. Les inclemències i els retards van forçar Hendrix a esperar-se fins a dilluns al matí per pujar a l’escenari, on va oferir una de les seves actuacions més cèlebres. El recital va durar dues hores, convertint-se en el concert més llarg de la seva història. Va tocar 18 cançons, totes gran clàssics, com “Voodoo child (slight return)”, “Fire”, “Purple haze”, la inoblidable interpretació de “Star spangled banner” i va acabar amb “Hey Joe”.

El cicle “Rock’n’Cine” a CineBaix continuarà amb tres concerts més: Led Zeppelin, amb Celebration Day London 2007; Queen, amb Live in Budapest’86 i The Doors, amb Live at The Bowl’68.

El preu de l’entrada anticipada és de 6€ i el dia del documental – concert, es podrà adquirir per 8€. El cicle “Rock’n’Cine” és una iniciativa de Versión Digital i el Circuit Català de Cinema Digital (CCCD).

Demà continua la IV temporada d’òpera i ballet al cinema

CineBaix continua apostant en la programació d’enguany per la retransmissió en directe d’òperes des d’escenaris de gran prestigi internacional. Així, demà dimarts 15 de gener a les 20.15 hores, acull la retransmissió en directe i en HD de La Bohème, de Giacomo Puccini, des de la Royal Opera House de Londres.

Les entrades anticipades tenen un preu de 13€, i d’11€ per als socis i sòcies de CineBaix. Les entrades a taquilla el mateix dia de l’òpera es podran adquirir per 16€; 14€ en el cas dels socis i sòcies de l’entitat.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt