En una gala amb to musical es van lliurar els Premis Ràdio Molins de Rei, on Manuela Álvarez va ser escollida Molinenca d’Honor

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’entrega dels Premis Ràdio Molins de Rei ha sorprés al públic, que va omplir el passat divendres el Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei, amb una emotiva gala amb la participació de “La Banda dels Premis” (Sergi Carós, Gerard Capdevila i els guanyadors del concurs Sona9, Sergi Estella i Gerard Tort) i la veu de l’Estel Tort, que va presentar l’acte amb l’Oriol Romeu, responsable de programes de Ràdio Molins de Rei.

Els premiats d’enguany han estat l’Escola Municipal de Música Julià Canals en la categoria d’educació; Joan Saura Martí, a títol pòstum, en la categoria de cultura; Noèlia Caballero en la categoria d’esports; l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, en la categoria de comerç i petita empresa; Amnistia Internacional “Grup Pla del Llobregat” en la categoria solidaritat i acció cívica; Cesca Figueras, en el marc del Projecte Gaia, en la categoria d’innovació; i Jordi Hurtado en la categoria de comunicació Miquel Armengol.

Un dels moments més emotius de la nit van ser els records per a Josep Ma Roglan amb la interpretació de la seva havanera “La barca Xica” per part de la Banda i Estel Tort i per a Carles Vives, una de les veus històriques de Ràdio Molins que va morir el passat mes d’agost.

L’acte va concloure amb la intervenció de l’alcalde Xavi Paz que va voler assenyalar que amb la feina dels premiats i de l’equip de la Ràdio “ens doneu un missatge que hem de tenir sempre present: creure en un mateix, creure en allò que un fa i estimar el que fa”.

En la categoria de Molinenc/a d’Honor, que estava oberta a la votació popular a través d’internet fins el dia anterior al lliurament dels premis, l’escollida va ser Manuela Álvarez, que ha dedicat bona part de la seva vida a la solidaritat, sempre de forma altruista, en associacions per la lluita contra xacres com l’alzheimer o l’alcoholisme.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here