Hi participen companyies catalanes de teatre amateur i s’allargarà fins a mitjans d’abril

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Concurs de Teatre Vila d’Abrera torna a aixecar el teló aquest mes de gener amb la 18a edició que porta a escena un total de 8 obres de reconegut prestigi de la mà de companyies catalanes de teatre amateur. La mostra, organitzada per l’Ajuntament d’Abrera, s’allargarà fins al 20 d’abril amb representacions cada diumenge a les 6 de la tarda a la Sala Municipal.

Enguany, el certamen compta amb la participació del Grup d’Adults de l’Escola de Teatre d’Abrera, que faran una adaptació lliure de l’obra La Tartuffe de Molière; i el Grup Artístic Illets d’Abrera, que, fora de concurs, serà l’encarregat de l’obra de clausura el dia 20 d’abril, que tancarà l’edició amb el lliurament de premis del certamen.

La primera representació se celebrarà aquest diumenge 20 de gener, amb el Casal Corpus Grup de Teatre de Barcelona, que porta a escena Lluny de Nuuk. Al febrer es posarà en escena les obres Un matrimoni de Boston, de David Mamet, a càrrec de la companyia Casal Familiar i Recreatiu de Manresa; Mentiders, d’Anthony Neilson, del Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa; i El Rei Sol, una obra de creació pròpia de la companyia Punt i Seguit Teatre de Terrassa.

El mes de març serà el torn del Grup d’Adults de l’Escola de Teatre d’Abrera, que s’estrenarà al concurs amb l’adaptació lliure de Josep Maria López de l’obra La Tartuffe. La companyia Blaugrana Scena de Sant Feliu de Codines representarà la popular obra Les amors de Tirant i Carmesina, de Joanot Martorell; i tancarà el concurs l’obra Assajant Romeu i Julieta, de Miquel Secall, del Grup Escènic Sant Pere Apòstol Telobert de Barcelona.

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar més informació sobre la programació del Concurs de Teatre Vila d’Abrera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here