La Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya rebutja els 8 acomiadaments que ha plantejat la direcció de Sharp Electrónica España, ubicada a Cornellà, i exigeix a l’empresa la seva readmissió i l’obertura d’un procés de negociació per resoldre el conflicte generat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n dos dels casos, que ja s’han fet efectius, l’empresa addueix la desaparició dels dos llocs de treball, i en els altres sis, la decisió respon a una externalització d’activitats, suposadament definides en un marc europeu.

CCOO denuncia que l’empresa ha pres aquesta decisió sense obrir un període previ de consultes amb la representació sindical de la plantilla, tal com estipula la llei en aquests casos. A més a més, podria donar-se també d’un cas de discriminació sindical, ja que una de les persones afectades és la presidenta del Comitè d’Empresa de Sharp.

Davant d’aquesta situació CCOO insta la direcció de Sharp a retirar els acomiadaments i asseure’s a negociar, i no descarta emprendre mesures legals si Sharp manté la seva decisió.

Sharp va inaugurar al maig de 2012 la seva nova seu central de Cornellà, on a més del departament de vendes,  se situa la nova Adreça Europea d’Electrònica de Consum, que comprèn la planificació i control, així com el disseny i desenvolupament de productes d’electrònica per al mercat europeu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here