La Catedral de Sant Llorenç serà l’escenari del concert solidari de l’Escolania de Montserrat patrocinat per l’Obra Social Caixa Penedès a benefici de Càritas

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]ivendres 25 de gener a les 21.00h l’Escolania de Montserrat, sota la direcció de Bernat Vivancos i amb l’acompanyament de la pianista Mercè Sanchis, oferirà un concert a la Catedral de Sant Llorenç, a Sant Feliu de Llobregat, els beneficis del qual aniran a Càritas.

L’Escolania de Montserrat, formada per més de cinquanta nois de nou a catorze anys, fa difusió mitjançant les seves actuacions de la música sacra i coral arreu del món. Ha enregistrat més d’un centenar de discos i ha aconseguit nombrosos premis internacionals.

El programa del concert, dividit en dues parts, inclourà Welcome!, de Bernat Vivancos; The blessed Virgin’s cradle song, de Edward Bairstow; The cradle in Bethlehem, de Roger Quilter; Salve Regina “Virgo veneranda”, de A. Pérez-Moya; Magnificat, de P. Anselm Viola; “El nostre Nadal”, de Francesc Civil; Les dotze van tocant; Camina Serafí; El desembre congelat; Esta nit és nit de vetlla; Allà sota una penya; La Mare de Déu i Els pastorets.

La venda anticipada i reserva de localitats, que tindran un preu de 8 euros i es donaran íntegrament a Càritas, es poden adquirir a la sagristia de la catedral de Sant Llorenç fins al dijous 24 de gener d’11.00 a 12.00h i de 18.00 a 19.00h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here