Xavier Foj ho ha tornat a aconseguir. La primera victòria espanyola del Dakar 2013 va ser per aquest pilot de 53 anys de Molins de Rei

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l pilot català que ja va guanyar en 2012 la categoria T2 del Dakar i en 2011 en la combinació de T1-T2, ho ha tornat a aconseguir malgrat les limitacions que tenia el seu projecte en el Dakar.

Amb l’experiència de 22 participacions, durant les quals també va aconseguir el triomf en la categoria T2 Dièsel l’any 1999, Xavier Foj va protagonitzar una autèntica lluita de David contra els Goliats, per a alçar-se amb el triomf en T2.

Malgrat no comptar amb el suport de Toyota Espanya i d’haver de lluitar amb l’equip Autobody, que si que comptava amb el suport de la marca japonesa, Xavier Foj va tornar a aconseguir la victòria superant als potents HDJ200.

Un triomf que, per tant, té més mèrit ja que l’equip de Foj comptava amb molts menys recursos que en anys anteriors i bastant limitats respecte als màxims rivals de la categoria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here