La pilot de Corbera és l’única dona en motos que ha aconseguit arribar a la meta, en un ral·li amb molt poca presència femenina i en el que només ha acabat la cursa una altra dona, en la categoria de quads

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]res de tres per la Laia Sanz, la pilot de KH-7 que ha tornat a demostrar la seva vàlua al finalitzar per tercera vegada consecutiva el ral·li més dur del món i conquerir la seva tercera victòria en la classificació femenina.

El triomf de la pilot catalana arriba després d’un reeixit 2012 en el que va assolir el seu primer títol del món d’enduro i el dotzè en el mundial de trial, xifres que conformen el palmarès més llaureat d’una dona en tota la història de les competicions del motor.

La de Corbera de Llobregat va ser l’única dona que va acabar la prova en la categoria de motos d’un Ral·li Dakar 2013 en el que només va aconseguir finalitzar una altra dona, la pilot italiana de quads Camelia Liparoti.

En la classificació general Sanz va finalitzar en 93ª posició, en part a causa dels problemes que la van fer enraderir en la novena etapa. El seu millor resultat va ser un excepcional 13è lloc en la vuitena especial.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here