Les Painomi presentaran el seu primer disc al Teatre Núria Espert acompanyades d’Oriol Farré (Gossos)

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l divendres 1 de febrer el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca acollirà la presentació del primer disc de les Painomi, que actuaran acompanyades d’Oriol Farré (Gossos), que ha estat el productor artístic i director musical del disc.

Les entrades pel concert (4€ anticipada i 5€ a taquilla) es poden adquirir a través del web del Teatre.

Les Painomi són cinc joves de 18 anys que han tingut una trajectòria ascendent en els últims mesos. L’any passat van guanyar el concurs O‐Kalia de música de Martorell; van rebre el tercer premi del concurs de versions dels Amics de les Arts i van ser finalistes del concurs ‘Teen Star’, de Música Global.

El grup està format per Isabel Archs (teclats, violí, guitarra i cors), Clàudia Ibáñez (veu), Clàudia López (veu i piano), Clàudia Padilla (violí, teclats, melòdica i cors) i Neus Navarrete (violí i cors).

Estimat convidat, el nom del disc

El primer disc, que va ser enregistrat als estudis de Casafont (Solsonès) l’última setmana de 2012, porta el nom d’Estimat convidat, que és una de les cançons més emblemàtiques del grup. Les Painomi destaquen pel seu estil pop, amb unes veus melòdiques i la combinació perfecta de violins i teclats.

Aquest primer treball porta el segell discogràfic de Right Here Right Now (RHRN), inclou deu temes propis, tindrà un cost de 10€ i es podrà adquirir en els principals punts de venda del país i en els concerts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here