La Permanent de la  Federació Comarcal del Baix Llobregat i l’Hospitalet d’ERC, amb el seu President Comarcal, Jordi Albert i Caballero, va participar de la concentració a l’Ajuntament de Corbera de Llobregat donant així suport a les seves regidores, abans de l’inici del ple dimarts a l’Ajuntament

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Federació Comarcal del Baix Llobregat i l’Hospitalet d’ERC demana als ajuntaments “fermesa davant dels nous i repetits atacs als catalans i les nostres institucions per part de l’Estat Espanyol i en concret de la delegada del govern, María de los Llanos de Luna”.

Des d’ERC, critiquen la política d’imposició practicada per l’Estat Espanyol i contrària als drets democràtics dels ciutadans i institucions catalanes, que egons els republicans intenta així, desviar l’atenció dels casos de corrupció i d’extrema situació d’emergència que viu una bona part de la ciutadania de la nostra comarca.

ERC demanem als seus ajuntaments, alcaldes i regidors, fermesa davant les imposicions i valentia per seguir en el camí encetat cap a la llibertat nacional.

En aquest sentit, el President Comarcal, Jordi Albert i Caballero, va donar dimarts a Corbera de Llobregat, tot el suport a les regidores d’ERC, que en el ple de laAjuntament, van votar en contra de les imposicions de banderes i van demanar “valentia a l’equip de govern per retirar la bandera espanyola de l’Ajuntament de Corbera”. Una bandera retirada per l’anterior alcalde d’ERC, Josep Canals i que ara torna a ser-hi per mandat judicial.

En declaracions d’Albert, “la democràcia no coneix imposicions i aquestes només es poden entendre d’un estat amb un nivell baix de democràcia, on fa, de la por de conèixer i acceptar la decisió i voluntat democràtica d’un poble, la negació del seu dret a decidir”

ERC va fer una crida també, a la participació de les mobilitzacions d’ahir als Ajuntaments de la nostra comarca convocades per la societat civil, en concret, l’ANC i l’AMI,  en suport a la Declaració de Sobirania del nostre Parlament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here