En aquest cas, es tracta d’una xerrada per refelxionar sobre la situació en la que es troba l’educació pública al municipi baixllobregatí i al séu entorn, així com un acte en en defensa dels serveis públics a Martorell. Tindrà lloc avui, a les 19h

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’acte es celebrarà avui, a les 19h al Centre Cultural de Martorell i pretén ser un espai de debat i reflexió sobre la situació de l’educació pública i de com la comunitat educativa està fent front a les dures retallades en aquest àmbit.

La xerrada vol oferir una visió àmplia de la situació, per aquest motiu, els ponents que exposaran el seu testimoni de primera mà representen els diferents nivells educatius i el punt de vista tant dels professionals com de les famílies. Per això, juntament a professionals de l’educació del municipi, participarà de la xerrada el president de la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya.

Així doncs, en l’acte hi intervindran: Antoni Vernet, professor de l’IES Joan Oró Jèssica González, mestra de l’Escola Mercè Rodoreda Núria Ros, educadora de Llar d’Infants Àlex Castillo, president de la Federació de Mares i Pares de Catalunya Us adjuntem el cartell de l’activitat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here