Diumenge 27 de gener, més de 70 cavalls, carros i carruatges participaran en aquesta activitat recuperada per la Colla de Geganters de Sant Joan Despí fa més de vint anys

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l darrer cap de setmana de gener és, tradicionalment, la data en la qual Sant Joan Despí celebra els Tres Tombs, una festa popular a l’entorn de la festivitat de Sant Antoni Abat, patró dels animals.

A Sant Joan Despí la Colla de Geganters és l’entitat encarregada de mantenir viva aquesta tradició que recorda com era la vida no fa tant de temps, quan Sant Joan Despí era un municipi pràcticament agrícola i els animals eren imprescidibles per a la feina i els desplaçaments.

Aquest any, el diumenge 27 de gener, els carrers del barri Centre s’ompliran amb una setantena de carros, cavalls i carruatges en una jornada que  tindrà com a abanderada a la Societat Coral de Flora, que aquest 2013 està d’aniversari: fa 150 anys i és l’associació més antiga de Sant Joan Despí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here