La plantilla accepta la reducció de la borsa d’hores extra a canvi que es garanteixi l’ocupació durant el 2013 i que no s’acomiadi a les 340 persones que l’empresa havia anunciat que acomiadaria per reduir costos

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”L”][/dropcap]a direcció i els sindicats de Seat han acordat aquest divendres al matí un pla de reducció de costos per evitar l’acomiadament de 340 persones.

Representants dels treballadors i treballadores i direcció de Seat,han  acordat reduir la borsa d’hores que la plantilla de la companyia ha acumulat, però sense que això tingui cap repercussió en els salaris ni en les pagues extres.

El president del Comitè d’Empresa, Matías Carnero, ha valorat que és un acord “positiu”, ja que a canvi de la reducció de costos, la direcciógarantirà l’estabilitat dels llocs de treballa a l’empresa durant tot aquest any. Per la seva banda, el gerent de relacions laborals de Seat, Juan Sánchez, ha celebrat que l’acord utilitzi “eines de flexibilitat laboral que eviten acomiadaments alhora que mantenen la competitivitat de l’empresa”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here