Demà al vespre actuaran a l’Ateneu de Sant Just Desvern en el marc de l’Espai A, la xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana l’Ateneu de Sant Desvern acull l’actuació del Grup Vocal Zetzània, un cor creat l’any 1993 i amb una trajectòria reconeguda dins del món del gospel i els espirituals negres.

Actualment el Grup Vocal Zetzània està format per una vintena de components dirigits per Erwyn Seerutton, músic i compositor d’àmplia trajectòria professional dins del món del jazz i el gospel.

El concert que oferiran al Baix Llobregat, titulat “Gospel & Jazz”, és una proposta per gaudir d’aquests dos estils, tan lligats en els seus orígens, barrejant el gospel i el jazz més clàssic i modern. En aquesta simbiosi mostraran el seu propi estil i interpretació de com entenen la influència d’estils tan diversos com el blues, el funk, el cant clàssic i popular i la música africana o cubana.

Al llarg de la seva trajectòria han actuat en escenaris com el Festival de Jazz de Terrassa, el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, la Mostra de Jazz de Sant Boi, l’Auditori de Cornellà, l’Auditori de Sant Cugat del Vallès, l’Auditori Maestro Padilla d’Almeria, l’Auditori Barradas de l’Hospitalet, etc.

El concert a l’Ateneu de Sant Just, que s’emmarca en l’Espai A, la xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya, serà demà 27 de gener a les 19.00 hores.

Les entrades tenen un preu de 10€ per al públic general i de 8€ per als socis i sòcies de l’entitat. Es poden adquirir a taquilla el mateix dia del concert i també de forma anticipada per internet i a la secretaria de l’entitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here