Aquesat reforma permetrà millorar el servei a més de 25.000 abonats en deu municipis i ha consistit en la renovació de parallamps i la substitució de transformadors d’intensitat de 110 kV amb tecnologia d’última generació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ndesa ha invertit 435.000 euros per reformar tecnològicament la subestació elèctrica de Martorell amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als més de 25.000 abonats que depenen d’aquesta instal·lació i que es troben distribuïts entre deu municipis de les comarques del Baix Llobregat, Alt Penedès i Vallès Occidental.

Els treballs s’han executat al llarg de l’any passat i han consistit a substituir les autovàlvules (parallamps) de 14 línies de mitja tensió a 25 kV i dels tres transformadors 110/25 kV de la infraestructura, ja que es troba en una zona amb elevat nivell de tempestes i llamps nivell (nivell isoceràunic alt).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here