El jurat l’ha premiat per la renovació dels gèneres periodístics i l’aproximació sense complexos a la realitat de la crisi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l director i presentador de Salvados, Jordi Évole, ha estat distingit amb el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán en la categoria de periodisme generalista.

El jurat de la novena edició del guardó ha decidit per unanimitat premiar Évole “pel seu treball en la renovació dels gèneres periodístics, l’aproximació sense complexos a la realitat de la crisi i l’establiment d’una agenda informativa pròpia i socialment necessària.”

Évole, original de Cornellà de Llobregat, també ha estat distingit amb el Premi Ondas 2011 al millor presentador de televisió per “Salvados”, el Premi Iris 2011 de l’Academia de Televisió al millor reporter, i el Premi Ciutat de Barcelona 2011 de Mitjans de comunicació entre d’altres.

El periodista s’ha mostrat molt content via Twitter per la distinció rebuda:

En anteriors edicions, han rebut el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montálban professionals com Maruja Torres, Anna Politkóvskaia, Roberto Saviano, Juan José Millás, Fran Llorente i Rosa Marqueta, entre d’altres.

Aquest cap de setmana, el diumenge 3 de febrer, Évole torna a La Sexta amb una nova temporada de Salvados.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here