Àngels és el títol de l’exposició, en la qual el pintor ha estat treballant els darrers tres anys

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Muxart Espai d’art i creació contemporanis de Martorell acull la darrera exposició de Jaume Muxart, el pintor martorellenc per excel·lència que als seus 90 anys continua amb una alta activitat pictòrica i creativa i sent un referent en la pintura del país.

Àngels és una sèrie està centrada en la lliure figuració de l’àngel, esbossat com un esperit carregat de llum i de color, on Muxart mostra que continua cercant l’essència de la pintura.

De les papallones, passant per l’esfinx simbòlica i una incursió en l’estudi de la Dama d’Elx com a figura emblemàtica i misteriosa, l’artista ha caminat vers la figura dels àngels, més evanescent i abstracta, que li ha proporcionat la llibertat interpretativa que cercava, tant plàsticament com significativa.

L’exposició, que es podrà visitar fins el 28 d’abril, la formen unes vint-i-cinc peces de mida mitjana sobre tela i de pintura a l’oli,  i un centenar de petit format en tècnica mixta sobre paper encolat damunt fusta.

La tècnica de Muxart és àmpliament reconeguda, les seves obres s’han exposat arreu d’Espanya i del món i li han atorgat diversos premis i distincions al llarg de la seva dilatada trajectòria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here