[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l passat 19 d’abril es va realitzar la primera assemblea oberta del grup promotor de la CUP a Sant Feliu,  amb la participació d’unes 30 persones aproximadament.

Arrel de la decisió de la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) de presentar-se a les eleccions del Parlament de la CAC, amb el nom de CUP- AE (Alternativa d’Esquerres), tot un seguit de persones vinculades fa anys a l’Esquerra Independentista i als moviments socials del poble, van decidir donar suport a la campanya.

A la ciutat de Sant Feliu, es van aconseguir 588 vots, és a dir, s’ha superat la barrera del 2,5%. La lectura general és que els districtes amb més percentatge de vot són la zona Centre, Roses Castellbell i Can Calders, posant de manifest que són els barris amb més arrelament a les dinàmiques de la ciutat.

Després d’aquests resultats, i amb l’objectiu de seguir donant forma a una projecció de lluita institucional alternativa, d’esquerres i anticapitalista, es va crear el grup promotor de la CUP a Sant Feliu de Llobregat.

Les línies d’actuació, que s’aniran perfilant al llarg dels mesos, es basen a grans trets, en la creació de la unitat popular, el recolzament dels diversos moviments socials del municipi, la creació d’una xarxa de confluència de lluites socials, la visualització de l’Esquerra Independentista de la vila, una participació ciutadana real, i una forma de fer política del poble per al poble, tenint com a referent essencial la democràcia participativa.

És l’hora del poble!

Grup promotor CUP Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here