El Centre d’Informació i Promoció del Delta del Llobregat ha programat tres activitats obertes al públic durant el mes de febrer per apropar la ciutadania al coneixement dels ocells del Delta del Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]U[/dropcap]n curs d’identificació d’ocells forestals al Delta del Llobregat és la primera activitats centrada en els ocells que es portarà a terme aquest mes de febrer al Delta del Llobregat. Serà el dissabte 9 de febrer de 8 a 12 hores a la Pineda del Remolar, a l’Espai Natural del Remolar-Filipines.

Les persones que hi participin caminaran per les pinedes litorals del Delta per aprendre a diferenciar les espècies que allà romanen i també descobriran quines diferències hi ha entre els cants de les mallerengues, els raspinells i els mosquiters. Estaran acompanyats en tot moment per Ferran López, ornitòleg expert del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.

El curs té un preu de 10€ per persona i per assistir-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a administracio@consorcidelta.org o bé trucant per telèfon al 93.479.32.01.

També durant aquest mes es podrà col·laborar en el cens d’ocells aquàtics del Delta del Llobregat, una activitat científica que serveix per conèixer l’estat i l’evolució de les poblacions d’ocells que durant l’hivern fan estada al Delta del Llobregat en els seus llargs viatges cap a l’Àfrica.

El dijous 14 de febrer, en horari de 16 a 19 hores, es realitzarà als Espais Naturals del Riu el cens del corb marí gros i el dimecres 28 de febrer a la tarda, a les Basses de can Dimoni, el cens d’esplugabous al seu ajocador. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a administracio@consorcidelta.org o bé trucant per telèfon al 93.479.32.01.

Per últim, el diumenge 24 de febrer es realitzarà una sessió d’observació de l’anellament científic dels ocells on les persones participants podran conèixer com es fa un anellament i per a què serveix aquesta eina que permet conèixer l’evolució de les poblacions d’aus i les seves migracions.

Es realitzaran diverses sessions d’anellament de 30 minuts cadascuna, des de les 11.30 hores fins a les 13 hores. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a administracio@consorcidelta.org o bé trucant per telèfon al 93.479.32.01.

Totes les activitats estan organitzades pel Centre d’Informació i Promoció del Delta del Llobregat, que té per objectiu informar i atendre les persones que fan turisme al Prat de Llobregat i potenciar l’oferta turística i de lleure del Delta del Llobregat.

Foto: Pedro Martín.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here