CiU, PSC, ICV-EUiA i ERC es van reunir divendres passat amb representants de CCOO  i UGT de Catalunya i van confirmar el séu suport a la plantilla, contra “la pujada abusiva de tarifes”. El PP no va assistir a la reunió

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]ivendres al matí en una reunió a la seu de la UGT de Catalunya amb els representants sindicals de CCOO i la UGT a l’Aeroport del Prat i amb les direccions nacionals d’ambdós sindicats, tots els grups parlamentaris catalans al Congrés dels Diputats -excepte el Partit Popular, que no hi va assistir-, van donar suport a les reivindicacions contra la pujada abusiva de tarifes i el sistema discriminatori en l’aparcament del recinte que s’aplica als 14.000 empleats i empleades de l’aeroport, que no són personal d’AENA.

Amb l’abonament quinzenal o mensual de l’aparcament no es permet la utilització per dia de treball, quan hi ha milers de treballadors i treballadores que tan sols ho fan dos o tres cops per setmana i d’altres a temps parcial (menys de quatre hores al dia), moltes d’elles dones, amb el mateix cost mensual que per una persona a temps complert (37 euros).

A la reunió hi van assistir Lourdes Ciuró (CiU), Román Ruíz (PSC), Joan Mena (ICV-EUiA) i Joan Tardà (ERC), que van mostrar la voluntat conjunta d’iniciar accions parlamentàries i demanar reunions amb la Direcció General d’AENA i el Ministeri de Foment per tal d’obrir una via de negociació amb els agents socials, el que fins ara no ha estat possible amb la Direcció de l’Aeroport de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here