La platja de Castelldefels va ser visitada durant la temporada de platges del 2012 per 1’5 milions de persones, el que significa el 29’8% del total de les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). És la platja amb més visitants (sense comptar Barcelona) de l’AMB, seguida de Gavà, que ocupa la 3ª posició del rànking

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons les dades publicades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la platja de Castelldefels ha rebut durant la temporada de platges 2012 un total d’1.509.594 visitants, que significa el 29’8% del total de les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. És la platja amb més visitants (sense comptar Barcelona) de l’Àrea Metropolitana, molt per sobre de la segona platja, la de Badalona, amb 1.117.027 visitants, i la tercera, Gavà, amb 892.566.

El 23’3% de les persones usuàries són residents de Castelldefels. Així, doncs, una platja on s’observa una major proporció de persones usuàries de fora de Castelldefels que pròpies de la ciutat. Una tendencia que es mantè a tot l’Àrea Metropolitana.

El lloc de residencia majoritari de les persones usuàries de la platja de Castelldefels és l’Àrea Metropolitana en un 83%. De la resta de Catalunya són un 11’3% dels usuaris, un 4% de la resta d’Espanya, i un 4% de la resta del món.

Especificant més la residencia dels usuaris de la platja de Castelldefels, trobem que un 23’5% provenen de Barcelona. Un 5’2%, de Sant Boi. Un 4’6%, de Viladecans, i un 4’4%, de L’Hospitalet. Un 29’7% de la resta de la Regió Metropolitana, i un 5’3% de la resta de Catalunya i Espanya.

L’estada mitja a la platja està plenament consolidada al voltant de les 3 hores.A Castelldefels, exactament, és de 3 hores 16 minuts. L’ús preferent que es fa de la platja és, preferentment, el de solárium (un 44’9% va a prendre el sol). Com a segona motivació per visitar  la platja de Castelldefels trobem la de banyar-se (16’9%), i com a tercera, la de pasar una estona tranquila (13’5%) i portar-hi les criatures (13’1%).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here