Abans d’entrar al jutjat de Gavà per declarar davant del jutge, Agustín Marina ha dit a la premsa que estava convençut que el jutge arxivararia el cas; però a la sortida ha declarat sentir-se “víctima d’una persecució política”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’exalcalde de Castelldefels, Agustín Marina (PSC), ha arribat cap a quarts de deu del matí al Jutjat num. 8 de Gavà on ha declarat davant del jutge, com a imputat per uns pressumptes delictes de corrupció urbanística que s’haurien porduït mentre era al capdavant del consistori baixllobregatí, entre els anys 1980 i 2005.

Marina, ha afirmat estar segur que el jutge sobreseirà el cas, i s’ha compromès a convocar una roda de premsa a la seu del PSC, per donar les explicacions pertinents.

Segons la Guàrdia Civil, que ha investigat el cas, l’exalcalde hauria aprovat modificacions de projectes per beneficiar un empresari i dos funcionaris, també imputats. Mentre que el seu advocat, ha afirmat que l’exalcalde és víctima d’un “linxament”.

A la sortida del jutjat, Marina ha declarat sentir-se “víctima d’una persecució política” L’exalcalde de Castellefels nega qualsevol il·legalitat urbanística en la seva etapa a l’Ajuntament i qualifica de “muntatge sinistre” el cas en què està imputat.

L’exalcalde de Castelldefels afirma que no acceptarà que es posi en dubte la seva “honradesa i honestedat”. Després de declarar durant una hora i mitja al jutjat, Marina ha defensat davant els mitjans la total transparència i legalitat amb què actuava l’empresa municipal Castelldefels Projeccions, punt de mira de la investigació.

També ha negat que durant les sis legislatures que va ser alcalde s’hagués enriquit i ha defensat la innocència dels altres tres imputats, “crec que són unes víctimes”.

L’actual consistori, governat pel PP, ja ha anunciat que demà decidirà personar-se en la causa, després que el juliol del 2011 ja lliurés a la Guàrdia Civil una documentació anònima que va rebre l’alcalde a casa seva.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here