Tres joves afiliats del Sindicat d’Estudiants, van ser acusats de fer una pintada al centre comercial Splau de Cornellà durant la Vaga General del 14 de novembre. Ara, han estat absolts pel Jutjat del Prat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l dia 3 de desembre de l’any passat, els Mossos d´Esquadra es van personar al domicili de Borja Latorre, Secretari General del Sindicat d’Estudiants de Catalunya, així com al d’altres membres de la Comissió Executiva del Sindicat, per a cridar-los a declarar a comissaria per la seva participació en un piquet informatiu el dia de la vaga del 14N a Cornellà.

Segons el sindicat, el 14 de novembre, un grup d’afiliats del Sindicat d’Estudiants entre els que es trobava Borja Latorre, van ser abordats per un nombrós grup de Mossos d’Esquadra quan es dirigirien a les seves cases després de participar en un piquet informatiu a Cornellà; on van ser retinguts i identificats pels agents, que els van acusar d’haver fet pintades en el transcurs del mateix, fet que els estudiants van negar amb contundència.

Ara, el Jutjat del Prat ha absolt dels càrrecs als tres joves. CCOO del Baix Llobregat ha felicitat al Sindicat d’Estudiants per aquesta absolució que segons el sindicat “deixa clar que no es pot perseguir activistes a una vaga pel sol fet de participar a les manifestacions i sense cap tipus de prova”. El dia del judici, el Sindicat d’Estudiants va rebre el recolzament tant de CCOO com d’UGT de la comarca.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here