L’escriptor estarà aquesta tarda a la biblioteca de Castelldefels, on presentarà i comentarà la seva obra Victus, Barcelona 1714

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Club de Lectura de la Biblioteca Central de Castelldefels comptarà aquesta tarda, a les 19 hores, amb la presència d’un pes pesat de la literatura catalana:Albert Sánchez Piñol, que presentarà i comentarà la seva darrera obra Victus, Barcelona 1714.

Es tracta d’una novel·la històrica que se situa a inicis del segle XVIII i que narra la Guerra de Successió a través d’un jove barceloní, Martí Zuviría. Victus, Barcelona 1714 és la tragèdia d’un individu que es converteix en un geni en les arts de fortificació i expugnació pròpies del segle XVIII, però a qui el destí el porta a fortificar i expugnar la seva pròpia ciutat: Barcelona.

Albert Sánchez Piñol és antropòleg i està especialitzat en l’Àfrica. La seva primera novel·la, La pell freda, va ser un fenomen literari que s’ha traduït a vint idiomes en vint països i que li ha valgut el reconeixement unànime de públic i crítica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here