Els muntatges dels Amics de l’Òpera de Sant Feliu es podran veure en els propers mesos a Gavà i Sant Joan Despí, a més de a Sant Feliu de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls solistes, el Cor i l’Orquestra de l’Òpera de Sant Feliu de Llobregat actuaran en els propers mesos per primera vegada fora de la ciutat.

El 24 de març els Amics de l’Òpera de Sant Feliu i la productora Òpera&mas escenificaran a Gavà l’òpera “Don Giovanni”, i el 28 d’abril, a Sant Joan Despí, “La vídua alegre”. Abans, el 10 de febrer, representaran “Madame Butterfly” a l’Auditori de Terrassa.

Amb les representacions més enllà de Sant Feliu, els impulsors del projecte fan realitat un dels seus objectius inicials: apropar l’òpera a la ciutadania. Sens dubte, els bons resultats de la 1a Temporada d’Òpera a Sant Feliu, que va congregar gairebé a 2.000 persones en els quatre representacions programades, avalen la qualitat dels muntatges i la bona acollida per part d’un públic poc habituat a veure òpera.

“El projecte dels Amics de l’Òpera de Sant Feliu omple el buit existent davant la manca de plataformes a Catalunya on els músics i cantants més joves puguin treballar”, afirma Carlos Muñoz, director i productor dels muntatges.

Estrena de la 2a Temporada a Sant Feliu

El teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu acollirà els dies 16 i 17 de febrer la representació d’”El barber de Sevilla”, de Rossini, que marcarà l’inici de la 2a Temporada d’Òpera al municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

El nou cicle presentarà quatre nous muntatges més amb títols tan coneguts com “Don Giovanni”, de Mozart; “La vídua alegre”, de Lehár; “La Traviata”, de Verdi i “La Cavalleria rusticana”, de Mascagni.

Les representacions s’escenifiquen amb música en directe a càrrec de la vintena de músics que formen part de l’Orquestra de l’Òpera de Sant Feliu i en els muntatges hi participen entre 30 i 50 persones que inclouen cantants, solistes, músics i altres professionals de l’escena.

2 COMENTARIS

  1. Benvolgut Pedro,
    La menció al “Barber de Sevilla” està en l’anterior paràgraf. Hem corregit el nombre dels títols en el paràgraf que mencionaves. Gràcies per ajudar-nos a millorar!
    Salutacions,
    L’equip d’elBaix.cat

  2. D’aquests cinc títols dels que es parlen al penúltim paràgraf, manca l’anterior esmentat “Barber de Sevilla” de Rossini, els dies 16 i 17 de febrer. Bravo tutti per l’esforç que esteu duent a càrrec desde Sant Feliu!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here