ICV-EUiA i CiU van votar a favor del suport del Prat a la declaració del Dret a Decidir, mentre PSC i PP hi van votar en contra. Sense sorpreses, per tant, ja que tots els partits van votar com ja ho havien fet al Parlament

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]onvergència i Unió (CiU) ha presentat un text d’adhesió a la Declaració de Sobirania i el Dret a Decidir del poble de Catalunya, aprovada pel parlament el 23 de gener passat.

La votació ha estat la mateixa que a la cambra catalana. Hi han votat a favor Iniciativa per Catalunya – Esquerra Unida i CiU, mentre que s’hi han posicionat en contra el Partit Socialista i el Partit Popular. La resta de partits no tenen representació al Ple de la localitat baixllobregatina.

Així doncs, el govern local format per ICV-EUiA i PSC, ha votat de manera confrontada en aquest cas, responent a la lògica nacional d’ambdós partits. No va ser així en els casos de Martorell, on el PSC va votar a favor de la declaració de sobirania – si bé va condicionar el seu suport a la substitució dels termes “dret d’autodeterminació” per “dret a decidir” -, o a Molins de Rei, on 3 regidors van votar a favor de la declaració, i 2 es van abstenir.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here